Til RESTAURATION og isbutik

Hvis du overvejer at forkæle dine gæster, kunder eller medarbejdere med lækker italiensk is, så er du kommet til det rette sted. Jeg leverer en italiensk mælkeis og fantastisk sorbet, der har en høj kvalitet. Kastbergs er et populært valg på menuen hos mange restauranter og caféer, og blandt medarbejdere, der bliver forkælet i kantinen. 

Kastbergs har specialiseret sig i at lave gourmet-is i 5 liters bøtter, som gør det lettere for din restaurant, cafe eller kantine at bruge tid på det, som I er allerbedst til. Jeg fremstiller alle isbestillinger på ordrer, så isen fra Kastbergs er så frisk som overhovedet muligt, når den når frem til mine kunder.

Min vision er at lave en ren og velsmagende gelato, som adskiller sig fra andre isproducenter i landet. Jeg har udviklet et bredt sortiment, hvor der er op til 30 isvarianter at vælge mellem for din virksomhed. Hver eneste variant er smagt og tilpasset af mig selv. Det mener jeg er med til at sikre en kompromisløshed i både smag og kvalitet. Kastbergs er leveringsdygtig i hele landet året rundt.

Min største passion er at lave den bedste kvalitet, så mens jeg har fuld fokus på udvikling og produktion, har jeg indgået tæt samarbejde med fødevarer grossister, der leverer Kastbergs til erhvervskunder i hele Danmark. 

Hvordan bestiller jeg Kastbergs?

Distributører:

www.cateringengros.dk 
Nærmeste salgssted eller konsulent kontaktes på tlf. 70 80 88 88 

www.abcatering.dk
Kontakt din lokale AB Catering afdeling eller konsulent.

www.bccatering.dk
Kontakt din lokale BC Catering afdeling eller konsulent.


 

 

KAN BESTILLES Á 5 LITER