Mælk og fløde fra sunde midtjyske køer er basis for min produktion af italiensk mælkeis. Et par gange om ugen besøger jeg det lokale mejeri Osteriet Hinge, der hver gang leverer mælk af høj kvalitet. Jeg går ikke på kompromis med mine leverandører, som alle sammen er med til at sikre den høje kvalitet i slutresultatet. Jeg gør brug af Madagaskar bourbon vaniljestænger og Callebaut chokolade som bidrager til, at isen får sin helt unikke smag.

Produktionslokalet ligger i en bygning, der også huser en frugt- og grøntgrossist, som jeg har et tæt samarbejde med. På den måde har Kastbergs adgang til et bredt udvalg af Danmarks bedste frugt og grønt i sæson, hvilket er med til at give sorbeterne en frisk og ordentlig smag.

Det er min opfattelse, at man kommer langt med den gode smag, så længe råvarerne er i top. Det er det, som driver mig og fascinerer mig i mit arbejde med Kastbergs. Det er med udgangspunkt i hårdt arbejde, solidt håndværk, gode råvarer og en vis portion nysgerrighed, at jeg hver dag gør det, jeg elsker allermest – laver velsmagende is på råvarer af høj kvalitet.